Staň sa partnerom

Zažite adrenalín na ľade s tímom Skalických kráľov a presvedčte sa, že vaša značka je pripravená na víťaznú cestu! HK Skalica nie je len hokejový klub, ale pulzujúca komunita, kde sa vášeň, rýchlosť a energický hokej stávajú synonymom úspechu.

 

Ako náš partner získate:

  • Prístup do sveta obchodných vzťahov, kde sa stretávajú biznis a vášeň k športu.
  • Možnosť prezentovať vašu značku 20 000 návštevníkom arény, keď sa stane viditeľnou na ľade, na výstroji hráčov, reklamných banneroch a na našom autobuse.
  • Prestíž a reputáciu, ktorú vaša značka získa ako súčasť nášho hokejového komunitného ducha, zvyšuje vašu dôveryhodnosť u partnerov a zákazníkov.
  • Exkluzívny VIP zážitok z hokeja pre vašich zamestnancov alebo obchodných partnerov - príležitosť odmeniť ich permanentkami a nechať ich vychutnať si nezabudnuteľnú atmosféru zápasov.
  • Masový dosah prostredníctvom TV prenosov na JOJ Šport a NIKE TV, ktoré sú sledované tisíckami divákov.

 

HK Skalica je pripravený na partnerstvo, ktoré splní ciele vašej spoločnosti na regionálnej aj národnej úrovni. Spoločne s nami, vaša značka dosiahne to najlepšie. Neváhajte, pripojte sa k nám a zažite túto vzrušujúcu cestu na vlastnej koži! Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať.